Маникюри 2021 - на какъв заложи Мария Бакалова за Оскарите?

Бетина Голдщайн, която стои зад него, разкри колко лесно се поддържа
28 апр 2021 17:45, Иванка Гъркова
21
Маникюри 2021 - на какъв заложи Мария Бакалова за Оскарите?
БГНЕС

Мария Бакалова не успя да спечели „Оскар“ за поддържаща женска роля, но за сметка на това грабна сърцата на много българи доста преди бляскавата церемония. А за похвалите от Брад Пит и появата ѝ на червения килим определено ще се говори дълго.

Младата актриса бе като истинска Пепеляшка, позирайки пред камерите със своята бяла рокля на Louis Vuitton. Тя я бе съчетала с бижута на марката Moussaieff Jewels. Освен колие и обеци, на дясната си ръка носеше масивен пръстен със скъпоценен камък. Но нещо друго също ни направи впечатление – нежният ѝ маникюр, който сякаш самата тя си е направила.
 
Оказва се, че дизайнът по ноктите на българката е дело на известната маникюристка Бетина Голдщайн, която сподели в своя профил в Instagram, че с удоволствие е работила със звездата от „Борат 2“.
 
„Когато Мария и дизайнерът ѝ ми разказаха историята за нейната романтична визия за „Оскарите“, аз исках да създам нещо елегантно, но и младежко“, споделя тя в социалната мрежа, показвайки бургазлийката и нейните нокти със сив брокат в близък план.
 
„Нарекох го френска лунна светлина“, продължава специалистът за специалния маникюр, разкривайки, че освен с тънка лента на върха, всеки нокът в основата си има и по един полумесец.
 
Подробности за елегантният френски маникюр на Мария Бакалова ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
Маро,Маро на къкъвто и масникюр да заложиш за нищо не ставаш,Марче подобре без маникюр не ги разбираш тези работи,не е за теб Холивуд Марчелка ,не е.Остави Оскарите за хора с осанка не си за там,soryy Марче.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах откъси от филма ..........ми то всяко второ момиче тинейджър в България се държи така какво и е талантливото чак толкова
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво казва дедо Руди Джулиани - това ще научим утре.
7
3
 
9
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Айде стига вече. Тя си имаше 5 минути съмнителна слава, за изпълнена полит. поръчка, като Моника Люински, навремето. Сега -край, посоката е надолу.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ръце на доячка. Нормално е когато номинират такива актриси гледаемостта на Оскарите да удари дъното. Дори не се разбра, че има Оскари.
5
4
 
8
 
! Отговори
Съвет за Мара преди 3 години
Тъй като интереса взе да пада, аз предлагам на Мимето да направи един трик подобно на Холивудските каки преди - случайно "изтичане" на видео как прави секс с някого. Ако това е чернокож, догодина може и да вземе Оскар.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изключително важна инфомрация, сега вече ще спя спокойно след като разбрахме какви маникюри има българската Ким Кардашиян. И то на Оскарите гледани от цели 8 милиона зрители в света - рекорд, който най-вероятно ще бъде подобрен следващата година.А какво каза Брат Пит по този въпрос?
3
4
 
15
 
! Отговори
Ямуксиклилята преди 3 години
Тя Бакалова днеска изxoдили се за бога пишете....Дръжте ме в течение!
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що бре. Мен това живо ме интересува. Нямам часовник на ръката и шеф на главата. Все с нещо трябва да си запълвам времето.
1
4
 
15
 
! Отговори
ФНСАОУИН преди 3 години
НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА! АЙДЕ НАДОЛЕ У ЛЕВО!

Спонсорирани публикации